China minitrekkerspuitbus fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Ellen

Telefoonnummer : 86-15168175286

WhatsApp : +8615168175286

Free call
Yuyao Bill Spray Co.,Ltd

De Nevelco. van de Yuyaorekening, Ltd

De goede Hoge dienst - de kwaliteit en de Lage prijs zijn onze opdracht

  • Yuyao Bill Spray Co.,Ltd
  • Yuyao Bill Spray Co.,Ltd
  • Yuyao Bill Spray Co.,Ltd
  • Yuyao Bill Spray Co.,Ltd
  • Yuyao Bill Spray Co.,Ltd
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Verkoper
Merken: Rekening Aantal werknemers: 30~50
Jaarlijkse omzet: Opgericht Jaar: 2014
Export pct: 60% - 70%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

De Spuitbusco. van de Yuyaorekening, Ltd is een professionele fabrikant gespecialiseerd in de productie van diverse soorten minitrekkerspuitbus, prefume spuitbus, huisdierenflessen en een andere comestic verpakkende producten. Nu hebben wij een volledige reeks van technologie en materiaal, met inbegrip van volledige automatische injectiemachines en volledige automatische het assembleren materiaallijn, om de productie te verzekeren om 4000000, elkere maand te bereiken. Dan hebben professionele spectors om elk proces tijdens de gehele productie te controleren om de kwaliteit van elk product te verzekeren geen om het even welk probleem, één of ander proces met professionele het testen machines.

Om naar overleving te streven door kwaliteit en zich door de dienst te ontwikkelen, houden wij altijd ernaar bewegend en streefden worden vooruitgegaan. Warm onthaal om ons te bezoeken. Hoop hebben wij een kans om met elkaar samen te werken. Wij zullen ons beste onze uitstekende dienst en uitstekende producten doen verlenen.

Geschiedenis

Onze geschiedenis

Ons bedrijf werd gevestigd in het jaar 2017. En wij beginnen met zaken met onze hoofdspuitbussen van de product minitrekker. Op dat ogenblik, hebben wij slechts drie injectiemachines. En alle producten die wij door onze handen hebben geassembleerd.

        Nu hebben wij een volledige reeks van technologie en materiaal, met inbegrip van 10 volledige automatische injectiemachines en 12 volledig automatisch het assembleren materiaal, hebben wij professionele inspecteurs om elk proces tijdens de gehele productie te controleren en wij gebruiken de professionele het testen machines om te verzekeren de kwaliteit van elk product geen om het even welk probleem heeft, nu kan de dagelijkse productie 100000 en zelfs nog meer bereiken. Nu hebben wij meer nieuwe producten over spuitbussen ontwikkeld, kunt u ons met de details op elk ogenblik contacteren.

       De reden van onze zo het snelle vorderen, is toe te schrijven aan het vertrouwen van elke klant. Dank om ons te geloven en wij zijn genoegen om onze beste dienst voor u te verlenen. _hoop wij kunnen samen:werken met elkaar en krijgen win-win.

Dienst

Onze dienst

1. Alle goederen alvorens te verschepen, zullen wij QC rapport Chinese en Engelse verson leveren.

 

2. Alle delen zullen één voor één worden gecontroleerd alvorens te assembleren en verpakkend.

 

3. Wij kunnen logistische leveringstermijnen als uw keus leveren: FOB- EXW, CFR, CIF CPT, DDU, DDP. Ook kunnen wij C/O leveren, A, VORM E, VERPAKKINGSlijst, Commerciële Inovice, B/L, enz. VORMEN.

 

4. Alle goederen zullen in een grote plastic zak worden ingepakt, dan allen ingepakt in een document karton, dat voor een lange afstand geschikt is.

 

5. Al materiaal is SGS, FDA en de EU-BEREIKnorm.

 

6. In productie, hebben wij QC controle de kwaliteit in proces.

 

7. Wij zijn verwachten in parfums kappen, pompen en kraag met fles. Laat geschikt hen zeer goed elkaar en het werk beter.

 

8. Wij kunnen hen assembleren om geschiktheid te controleren en de vacuümtest om het lekkageprobleem te controleren om kwaliteit ervoor te zorgen is o.k.

 

9. Wij kunnen nieuwe vorm en ontwerp volgens klantenverzoek of steekproef maken.

 

10. Wij kunnen andere dienst als klantenverzoek in China leveren. Zaken, Kwaliteit, Prijs, Levertijd, Vriendschap, Winst samen.

Ons Team

Ons team

Wij hebben meer dan 30 personen in ons bedrijf. Er is een goed verkoopteam om te verzekeren wij altijd te veroorzaken orden hebben. Dan tijdens de gehele opbrengst, elk personeel zijn of haar werk met hun professionele te verzekeren technologie doet elk proces op de sporen is. 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in